Magazin Online
Magazin Online
Mobilier la comandă
Servicii
Portofoliu
Despre Noi
Contact
cart-icon
0
Nu ai nici un produs în coș
header-mail-icon
En Ro It

Servicii

Prima pagină >> Servicii
CONSILIERE- Îți stăm la dispoziție
CONSILIERE- Îți stăm la dispoziție
Este nevoie doar să ne vizitezi în showroom sau să ne contactezi pe e-mail, Facebook sau prin telefon și vom fi la dispoziția ta, pentru ați transforma visele în realitate.
Vino să povestim ceea ce îți dorești!
Va trebui să ai o schiță sumară a locului unde vei amplasa mobilierul și să ne poți descrie în cateva cuvinte ceea ce îți dorești. Te vom ajuta să alegi corect materiale, forme, accesorii, dotări. Vom desena un anteproiect prin care ceea ce gandești va fi pus pe hartie. Pe baza acestuia vom intocmi o oferta personalizată ca să știi dacă te poți încadra în bugetul de care dispui. Până aici nu trebuie să plătești nimic, dar dacă nu vom continua, acest anteproiect va rămâne la noi.
Dacă răspunsul este afirmativ, vom semna un contract și vom trece la treabă. Acum vei achita un avans conform contractului și vom stabili termenul de execuție.
 
DESIGN & PROIECTARE – Acum vom face proiectul
DESIGN & PROIECTARE – Acum vom face proiectul
Urmează partea magică a muncii noastre dedicată în exclusivitate dorințelor tale.
Unul dintre colegii noștri se va deplasa la locul unde se va monta mobila și va face măsurători.
Pe baza acestora colegii de la design vor face proiectul final pe care ți-l vor prezenta. Veți face împreună ultimele retușuri și completări. Vei vedea cum ceea ce până acum era doar în imaginația ta, prinde viață într-un proiect 3D extrem de natural, realizat în programele noastre de design și proiectare.
Vom verifica încă o data valoarea și dacă între timp nu ai solicitat modificări majore față de schița inițială, oferta nu se modifică în plus sau în minus. În 90% din cazuri, ți-o spunem din experiență, nu se intamplă, valoarea stabilită în contract, rămâne neschimbată.
De acum proiectul tău se lansează în execuție și nu mai poate fi modificat.
DESIGN & PROIECTARE – Acum vom face proiectul
TRANSPORT & MONTAJ - Totul într-o singură relație contractuală
TRANSPORT & MONTAJ - Totul într-o singură relație contractuală
Dacă vei lucra cu noi, singura grijă pe care trebuie să o ai după ce am conceput proiectul și am semnat contractul va fi să ai pregătit locul unde vom monta mobilierul. De livrare, montaj și curățenia de la sfârșit ne vom ocupa noi. Toate acestea sunt incluse în prețul pe care l-am stabilit, pe care il vei achita conform contractului.
GARANȚIE- Pe viață
GARANȚIE- Pe viață
Exponențial Consult acordă GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru toată feroneria marca Blum-Austria pe care o vom folosi pentru proiectul tău. Dacă peste 10 ani ți se strică o balama, vino la noi și ți-o vom înlocui fără să te întrebăm ceva.
Pentru mobilierul confecționat de noi primești 3 ANI GARANȚIE,cu unul în plus față de termenul legal, pentru orice defect de material sau de fabricație. Totul este prevăzut în Certificatul de Garanție și Conformitate pe care îl primești odată cu factura la semnarea PV de recepție.
Te rugăm totuși să nu folosești blatul bucătăriei ca banc de sudura sau masă de călcat. Chiar dacă este foarte rezistent, acest aspect nu se incadrează în garanție. 
GARANȚIE- Pe viață
nettfront.png
AGT.jpg
BLUM.jpg
BOSCH.jpg
crescent.png
EGGER.png
elica.png
HAFELE.png
Neff-Logo.png
pyramis_(1).png
SMEG.jpg
TEKA.png