Magazin Online
Magazin Online
Mobilier la comandă
Servicii
Portofoliu
Despre Noi
Contact
cart-icon
0
Nu ai nici un produs în coș
header-mail-icon
En Ro It

Insula mobilă în bucătărie

Prima pagină >> Noutăți >> Info Utile
Insula mobilă în bucătărie

Insula mobilă în bucătărie

Să ai în bucătărie o insula mobilă se poate dovedi un real ajutor.
Modelul de mai jos îl puteți vedea în Showroom-ul nostru din Târgu-Jiu.
Acestea pot fi mutate cu ușurință în spațiul de lucru astfel încât să te ajute la preparare sau pot fi repoziționate astfel încât să permită oaspeților să  stea împreună cu tine și să socializați.

Dacă este să ne gândim la estetica spațiului o astfel de insula mobilă, în funcție și de materialele din care este realizată, poate fi un accent, o notă deosebită menită să completeze imaginea de ansamblu.
 
Va prezentam in continuare cateva exemple de astfel de insule mobile care fac viata mai usoara si mai eficienta. Pot fi folosite două mese separate, prevăzute cu roți, putând fi oricând cuplate pentru a avea o suprafață de lucru mai mare, cum se poate observa în cele trei imagini din stânga de mai sus. O suprafață de inox și roți mari, oferind acestei piese de mobilier o notă industriala, fără a deranja în vreun fel designul general, cum se poate observa în imaginea din dreapta. afisata mai sus. Dacă insula este mobilă nu trebuie neaparat ca roțile să fie vizibile. Din motive estetice puteți alege să le poziționați ceva mai retras de margini sau să asigurați o pazie care să le mascheze, cum se poate observa în cele două imagini din stânga de mai sus. Betonul, lemnul și dulapurile albe sunt o combinație inspirată pentru această insula care este în același timp zonă de lucru, loc de luat masa și are incluse depozitări diverse, cum se poate observa în imaginile din dreapta de mai sus.In cazul bucatariilor de mai sus, insula mobila le permite sa aiba mai aproape un spatiu de lucru suplimentar, cat si sa fie mutata pentru a face loc invitatilor.În cazul bucătăriei din stanga de mai sus, atât insula cât și masa pot fi mutate în funcție de nevoi, fie pentru un loc de luat masa generos pentru mai multe persoane, fie pentru a obține un spațiu de preparare mai mare. Insula mobilă devine cu ușurință o masa pentru aperitive pe care o poți lipi de un perete la o petrecere, cum se poate observa în bucătăria din dreapta de mai sus.
nettfront.png
AGT.jpg
BLUM.jpg
BOSCH.jpg
crescent.png
EGGER.png
elica.png
HAFELE.png
Neff-Logo.png
pyramis_(1).png
SMEG.jpg
TEKA.png