Magazin Online
Magazin Online
Mobilier la comandă
Servicii
Portofoliu
Despre Noi
Contact
cart-icon
0
Nu ai nici un produs în coș
header-mail-icon
En Ro It

Expoziția Arhitectura- Birou de lucru

Prima pagină >> Noutăți >> Evenimente
Expoziția Arhitectura- Birou de lucru

Expoziția Arhitectura- Birou de lucru

01.06.2019

Vă mai amintiți? În urmă cu aproape 3 luni, Exponențial Consult împreună cu Liceul de Arte Constantin Brăiloiu, a vernisat expoziția "Bucătăria viitorului văzută prin ochii tinerilor arhitecți", în mica sala de prezentare din showroom-ul nostru de pe strada Victoriei 150 din Tg Jiu.
Ne doream atunci ca împreună cu clienții nostri să ne bucurăm timp de cateva săptămâni de desenele tinerilor elevi, de la Liceul de Arte, pe tema "Bucătăria Viitorului”. Am promis de asemenea că ii vom provoca pe toți cei care ne vor vizita să aleagă cea mai bună lucrare. Ei bine au fost “cele" mai bune lucrari și ele aparțin elevei Alexandra Lumezeanu, din clasa a XI-a , specialitatea arhitectură, căreia Exponențial Consult i-a oferit un premiu constituind în rechizite specifice viitoarei ei meserii. Îi multumim și îi urăm succes în viitoarea ei meserie.

Multumim de asemenea dascălilor minunați: domnilor prof. grafician Cătălin Negrea și prof. arhitect Alexandru Hortopan, domnului diriginte Nicolae Diaconu, care sub îndrumarea Doamnei Directoare Daria Haidau, creează împreună cu acești tineri deosebiți, România de mâine. Și vă mai spunem ceva: acesta a fost doar începutul colaborării dintre Exponențial și acești copii minunați. În câteva zile vă invităm la o noua expoziție! Liceul de Arte "Constantin Brăiloiu" Târgu Jiu
nettfront.png
AGT.jpg
BLUM.jpg
BOSCH.jpg
crescent.png
EGGER.png
elica.png
HAFELE.png
Neff-Logo.png
pyramis_(1).png
SMEG.jpg
TEKA.png