Magazin Online
Magazin Online
Mobilier la comandă
Servicii
Portofoliu
Despre Noi
Contact
cart-icon
0
Nu ai nici un produs în coș
header-mail-icon
En Ro It

Ce trebuie să știi înainte să montezi o insulă de bucătărie?

Prima pagină >> Noutăți >> Info Utile
Ce trebuie să știi înainte să montezi o insulă de bucătărie?

Ce trebuie să știi înainte să montezi o insulă de bucătărie?

Insulele de bucătărie sunt un accesoriu foarte solicitat în ultimii ani, conform specialiștilor în design. Aproape 9 din 10 clienți, la prima întâlnire de proiectare, cer informații despre instalarea unei insule. 
O structură insulară bine planificată poate permite un flux de lucru fără probleme și poate oferi un spațiu confortabil pentru preparare și gătit, depozitare și spațiu de luat masa.
Daca ai în vedere o insula de bucătărie, urmează aceste sfaturi care te vor ajuta să te decizi asupra modelului potrivit.
 
Alege potrivit mărimea insulei. Cand vine vorba de insule de bucătărie, nu este o certitudine faptul că bucătăria ta este mică, atunci o insula montată nu va putea fi posibilă sau nu poți include și alte opțiuni la care deja te-ai gândit. Exista multe posibilități când realizezi o insula de bucătărie, chiar și în cazul în care spațiul este limitat. 

Noi oferim clientului opțiuni precum o adâncime redusă, înalțime personalizată sau dulapuri mari adaptate pentru a se potrivi unui design specific spațiului.

Verifică disponibilitatea încăperii. Atunci cand iei in calcul varianta unei insule în bucătăria ta, trebuie să știi pentru început câte persoane vor locui în casa și cum vei folosi spațiul. Este important să cunoști dimensiunea și funcționalitatea încăperii în din momentul proiectării.
Ține cont de siguranță. O distanță sigură pentru insula de bucătărie include, de asemenea, valoarea corectă a spațiului dintre insulă, dulapurile și aparatele opuse, astfel încât toate ușile, sertarele, cuptoarele, mașina de spălat vase să poată fi deschise în siguranță și fără un oarecare pericol.
  
Insula de bucatarie combină design-ul și depozitarea. Așezată în mijlocul bucătăriei, insula poate reprezenta piesa de mobilier de rezistență din încăpere. Pentru a fi utilă, pe ambele parți pot exista dulapuri ce pot fi folosite ca spații de depozitare. O insulă de bucătărie poate varia în funcție de marime și formă, iar poziționarea acesteia într-un spațiu mic poate fi extrem de eficientă dacă este planificată corect încă de la început.

Maximizează spațiul limitat. Mărimea medie a unei insule de bucătărie este de aproximativ 3 până la 8 metri, lungime, înălțimea poate fi de până la 92-110 centimetri, în funcție de scaunele pentru care optezi. Scaunele pentru bar sunt mai înalte și sunt indicate în cazul în care înălțimea insulei depășește un metru. Toate aceste aspecte sunt determinate, de obicei, de distanțele din jur, este normal ca încăperile mai spațioase să permită insule mai mari. Cand vine vorba de aspect, forme și dimensiuni, există o gamă variată de posibilități pentru care poți opta.

Insula – blat de lucru. În momentul în care alegi insula de bucătărie, trebuie să știi dacă blatul va servi drept zonă de lucru, de gătit sau zonă de luat masa. În funcție de asta vei știi pentru ce tip de material trebuie să optezi și care sunt cele mai potrivite dimensiuni.

În funcție de spațiu, alege o peninsulă de bucătărie. În cele din urmă, există și posibilitatea unei peninsule de bucătărie, dacă spațiul nu îți permite, mai degrabă decât a unei insule complete, ce împărtășește majoritatea calitaților unei insule de bucătărie, dar este fixată la un capăt. Peninsulele reprezintă o alegere practică și funcțională pentru bucătării mici, deoarece, cu un capăt fixat pe un perete, aceasta ocupă mai puțin spațiu.
 
nettfront.png
AGT.jpg
BLUM.jpg
BOSCH.jpg
crescent.png
EGGER.png
elica.png
HAFELE.png
Neff-Logo.png
pyramis_(1).png
SMEG.jpg
TEKA.png