Magazin Online
Magazin Online
Mobilier la comandă
Servicii
Portofoliu
Despre Noi
Contact
cart-icon
0
Nu ai nici un produs în coș
header-mail-icon
En Ro It
Mobilier Rezidențial
Prima pagină >> Mobilier la comandă >> Mobilier Rezidențial
Mobilierul la comandă pune în valoare spațiul casei tale, oferind confort, fiind creat special pentru a satisface nevoile tale zilnice, în funcție de modul în care interacționezi cu spațiul.

Mobilier bucătărie


Aspectul cel mai important pentru o bucătărie reușită este funcționalitatea. Experința de peste 10 ani și atenția la detalii ne recomandă ca partener ideal în acest proiect important din viața ta. Alegem doar materiale de calitate, iar componentele, sistemele și accesoriile provin doar de la partenerii noștri aleși cu mare grijă, firme renumite din domeniu, ceea ce oferă garanția că bucătăria ta pe comandă va rezista mulți ani folosirii zilnice.

Ne place să credem că materialele potrivite, formele simple și elegante, funcționalitatea, transformă bucataria în nucleul casei tale.

 

Mobilier living

 
Mobilierul de living la comandă reprezintă amprenta unui stil personal. Living-ul este locul unde îți petreci timpul în compania familiei și a celor mai dragi oaspeți, unde se clădesc cele mai frumoase amintiri, locul confortabil și plăcut unde te relaxezi după o zi lungă petrecută la birou. De aceea, mobila din living trebuie să îți reprezinte stilul și să creeze o atmosfera plăcută, relaxantă. Din fericire avem o multitudine de idei pentru a-ți proiecta o mobilă de living care să te reprezinte! 

 

Mobilier dormitor

 
Mobilierul de dormitor la comandă reprezintă alegerea ta pentru un confort sporit. Dormitorul este destinat odihnei si relaxării, spațiul în care îți refaci forțele după o zi obositoare. Mobila destinata dormitorului se transformă odată cu tine: de la mobila de dormitor a copilariei unde visai la lumi de poveste, la mobila de dormitor stilată ce te imbie la relaxare dupa o zi solicitantă de muncă. La Exponențial îți vom crea mobila de dormitor la care visezi. Stilul, culorile și finisaje sunt alese special pentru ca tu să ai parte de nopți liniștite și dimineți revigorante.

 

Mobilier dressing

 
Un dressing făcut la comandă reprezintă soluția pentru o viață organizată. Organizează-ți dressing-ul într-un mod funcțional astfel încât toate piesele tale vertimentare să aibă un loc prestabilit și mereu în armonie astfel încât să economisești timp dimineața când te pregătești pentru o nouă zi. 

nettfront.png
AGT.jpg
BLUM.jpg
BOSCH.jpg
crescent.png
EGGER.png
elica.png
HAFELE.png
Neff-Logo.png
pyramis_(1).png
SMEG.jpg
TEKA.png