Magazin Online
Magazin Online
Mobilier la comandă
Servicii
Portofoliu
Despre Noi
Contact
cart-icon
0
Nu ai nici un produs în coș
header-mail-icon
En Ro It
Mobilier Comercial
Prima pagină >> Mobilier la comandă >> Mobilier Comercial

În funcție de domeniul în care activezi, împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru amenajarea spațiului.

Felul în care arată spațiul de lucru sau de expunere a produselor tale reflectă imaginea afacerii tale, acesta fiind și motivul pentru care ar trebui să acorzi o atenție deosebită amenajării spațiilor de lucru sau comerciale.

Mobilier Showroom

Experiența trăită în Showroom, odată cu prima vizită, influențează interacțiunea clienților cu produsele pe care le vinzi. Alege stilul! Clasic, modern, minimalist sau chiar tradițional, alături de specialiștii noștri poți să te bucuri de transformarea spațiului în care îți petreci cea mai mare parte a zilei, zi de zi. Te vom consulta privind designul, combinând astfel stilul specific businessului tău cu ergonomicitatea ți funcționalitatea necesară astfel încât să te poți bucura de spațiul de care dispui în totalitate.

 

Mobilier Magazin Optica

Când spui magazine de optică, te gandești la un spațiu prietenos, care să inspire profesionalism și încredere. Indiferent ca este vorba de un magazin care sa cuprindă doar spațiul destinat vânzării sau de unul complet care să includă spațiu de consultații, sala de așteptare, recepție, noi ne adaptăm nevoilor tale și vom crea, împreună cu tine, amenajarea pe care o considerăm a fi cea mai potrivită.

 

Mobilier Farmacii

Diversitatea și sortarea produselor în funcție de tipul de utilizare constituie o adevărată provocare în procesul de proiectare a acestui tip de mobilier. Nu te lăsa intimidat și găsește alături de noi soluția care îți va satisface nevoia de depozitare. Optimizarea spațiului pus la dispoziție, folosind sisteme și accesorii de calitate din universul mobilierului, vor determina accesul rapid al angajaților la produsele dorite și totodata implementarea tehnologiei necesare accesului clienților la informații si reclame.

Vezi portofoliu >>>
Descoperă proiectele realizate la comandă de către echipa noastră
nettfront.png
AGT.jpg
BLUM.jpg
BOSCH.jpg
crescent.png
EGGER.png
elica.png
HAFELE.png
Neff-Logo.png
pyramis_(1).png
SMEG.jpg
TEKA.png