Magazin Online
Magazin Online
Mobilier la comandă
Servicii
Portofoliu
Despre Noi
Contact
cart-icon
0
Nu ai nici un produs în coș
header-mail-icon
En Ro It

Despre Noi

Prima pagină >> Despre Noi
Povestea noastră
Povestea noastră
Costel Mitruț & Andrada Margulescu
Costel Mitruț & Andrada Margulescu
Fondatori Exponential Consult
“Ziua în care această pagină web devine publică, marchează un nou început pentru compania noastră Exponențial Consult.
Aniversăm in 2020, 11 ani de existență ai Exponențial Consult și 24 ani de activitate ai firmelor din grupul Exponențial. Existența noastră a avut suișuri și coborâșuri, am căutat și uneori am găsit drumul corect pe care am înaintat. Unul dintre aceste drumuri, cel mai nou, este visul nostru din prezent pe care îl trăim de mai bine de cinci ani: să producem și să montăm mobilier premium pe comandă, realizat la standarde ridicate de calitate, din materiale moderne și cu un design îndrăzneț și funcțional.

Pe masură ce progresăm, dorim să ne reasumăm angajamentele noastre fundamentale față de toți cei care acum și în viitor ne vor fi clienți, parteneri, colaboratori. Dorim ca toți clienții noștri să știe că în toată activitatea noastră vom pune interesele lor înainte de orice. Toate căile pe care vom merge, toate deciziile pe care le vom lua vor avea ca obiectiv major să le protejeze interesele individuale și tuturor în același timp.

Vrem ca toți partenerii noștri, furnizori de materiale, produse sau servicii să știe că scopul nostru este să înaintăm alături de voi și nu în concurență sau competiție cu voi, cu unicul obiectiv de a le oferi clienților noștri cea mai mare valoare pentru banii pe care îi plătesc.
Nu vom uita, în timp ce parcurgem acest drum, de responsabilitatea noastră socială, de a întoarce în societate, o parte din rezultatele muncii noastre. Suntem și vom fi în continuare alături de elevi și studenți talentați, de persoane mai puțin favorizate, de natură și mediul înconjurător. Vă invităm alături de noi pe acest drum.

Angajaților prezenți și viitori ai companiei Exponențial Consult le transmitem că împreună avem o mare responsabilitate: aceea de a-i servi pe clienții noștri mai presus de propriile noastre interese, de fiecare dată și întotdeauna. Această responsabilitate este în același timp oportunitatea pentru fiecare dintre voi de a crește și evolua împreună cu compania. Avem multe de făcut și vă asigurăm că le vom face împreună, cu obiectivul fundamental de a atinge excelența în tot ceea ce înterprindem pentru clienții și partenerii noștri.”
Misiune
Misiune
Misiunea firmei noastre este aceea de a produce obiecte de mobilier care odată așezate în orice spațiu locuit să provoace celor care le vor utiliza plăcere, armonie și echilibru.
Valori
Valori
ADEVĂRUL: nu vom afirma niciodata ceva despre care știm că nu este adevărat pentru toți cei implicați
RESPECTUL: toate acțiunile noastre vor fi făcute cu un respect profund față de client, furnizori, membrii echipei, comunitatea în care trăim și mediul înconjurător.
COMPETENȚA: vom învăța și ne vom perfecționa continuu pentru ca produsele noastre să fie realizate la nivelul declarațiilor noastre. Ne vom asuma nivelul tehnic la care suntem, vom munci continuu să-l ridicăm și vom corecta orice greșeala făcută pe parcurs.
Viziune
Viziune
Viziunea noastră este exprimată de logo-ul firmei: o casă al cărei spirit să crească curajos și exponențial. Este casa noastră în care construim continuu o echipa de oameni inteligenți și îndrăzneți, inovativi și responsabili. Scopul “construcției” noastre este ca familia noastră să respecte valorile care sunt temelia acesteia.
Echipa Noastră
Fă cunoștință cu oamenii din spatele proiectelor Exponențial Consult.
Video
nettfront.png
AGT.jpg
BLUM.jpg
BOSCH.jpg
crescent.png
EGGER.png
elica.png
HAFELE.png
Neff-Logo.png
pyramis_(1).png
SMEG.jpg
TEKA.png